Az 5 legegészségesebb szálas tea

...melyek zsírégetők is!

A tea a világ legjobb itala!

Lehet az fehér, fekete vagy zöld, fogyasztható forrón vagy hidegen, a tea 5000 éve jelen van az ember táplálkozásában frissítő íze, energizáló hatása és egészségügyi előnyei miatt.

Kevesen tudják ugyan, hogy a különféle szálas teák, ugyanabból a növényből - Camellia sinensisből - azaz a teacserjéből készülnek. A teanövénynek több száz típusa van, melyekben pici eltéréseket az aroma és a termőterület, valamint a termesztés módja adja. Szüretelés után a tea levelein különböző szárítási, fermentálási eljárásokat végeznek, így alakulnak ki végül az egymástól teljesen különböző teafélék.

9 pofonegyszerű tanács az egészséges élethez

Őszintén valljuk be, hogy igazából mindenki egy ún. „egészséges életről” álmodik.

Ki ne szeretne fitt, fiatalos, vidám és életerős lenni?

Ki ne szeretne hosszú és aktív éveket eltölteni?

A kérdés csak annyi: de vajon mit teszünk ezért?

Egy egészséges ember bizony nem iszik, nem dohányzik, megfelelő testsúlya van, rendszeresen mozog, és kifogástalanul táplálkozik. Egyik feladat sem jelent túl nehéz, ha megvan hozzá a megfelelő motivációnk, ám az nélkül gyakran kudarcba fullad a – néha drasztikusnak tűnő – mutatvány.

Büszke nő-Büszke anya

A legtöbb nő hozzáfog egy gyors, rövid ütemű fogyókúrához. Sokan eldöntik, hogy hetente egyszer megnyugtassák lelküket, és elmennek kocogni, úszni, esetleg jógázni. A munkára való gyaloglást is edzésnek veszik, de nehogy leizzadjanak közben. A hátfájásra is van megoldás, matracot kell cserélni az ágyban-gondolják, és megalkusznak a gyors, olcsó félmegoldásokkal, sosem tudnak kitörni ebből az áldatlan helyzetből.