Büszke nő-Büszke anya

A legtöbb nő hozzáfog egy gyors, rövid ütemű fogyókúrához. Sokan eldöntik, hogy hetente egyszer megnyugtassák lelküket, és elmennek kocogni, úszni, esetleg jógázni. A munkára való gyaloglást is edzésnek veszik, de nehogy leizzadjanak közben. A hátfájásra is van megoldás, matracot kell cserélni az ágyban-gondolják, és megalkusznak a gyors, olcsó félmegoldásokkal, sosem tudnak kitörni ebből az áldatlan helyzetből.

De végig gondoltad már, mi ennek a problémának a valódi gyökere?
Az, hogy ezek a megoldások csak átmenetiek. A kilók visszajojóznak, mert a szervezetet csak megszenvedtettük, de nem adtunk neki elegendő időt a lassú és hatékony változásra. Az egészséges élethez elengedhetetlen az életmód gyökeres átalakítása. A hátfájás kiújúl vagy el sem múlik, mert nem erősítettük meg a hát- és medence izmokat. Nem csoda, hogy a külömböző felületes megoldások nem hoznak eredményt.

És mi lesz ennek a következménye:
elvesztegetett pénz és idő,
tovább tűröd a kellemetlen tüneteket
És hova vezet, ha nem fordítod vissza ezt a folyamatot?
Oda, hogy csak egyre több kifogást találsz, miért eszel zacskónyi csipszet naponta, az időjárás mindig ellened van, már a párodat is hibáztatod a jelenlegi állapot miatt, a szoba fengsuiról nem is beszélve.

Hogyan találtam meg ÉN a MEGOLDÁST?
Hadd mondjak el egy történetet magamról:
Már a suliban rám ragadt az egészséges életmód pozitív gondolata, de a mindennapi tevékenységeimbe, és a munka mellett sehogy sem tudtam beiktatni a heti többszöri mozgást és a helyes táplálkozást. Sikertelen próbálozások sorozata után drasztikus elhatározásra jutottam. Eldöntöttem, hogy megváltoztatom életem útját, és edző leszek, ezzel motiválva magam és nőtársaimat.
Az első pozitív élményem egy fogyni vágyó hölgy derékbőségének karcsúsodása volt, mindössze 2 hónap barátkozás, heti három alkalommal történő testmozgás és megannyi motíváló üzenetsor után. Az Ő sikere az én sikerem is lett. Azóta számos sikerélménnyel gazdagodtam, ezzel motiválva az elszánt és változtatni vágyó hölgyeket.

MOST RAJTAD A SOR, hogy nagy önbizalommal te is elmondhasd magadnak: „Elégedett és büszke nő és anya vagyok”,- és ne csak újságokban olvass sikersztorikat.

Nekem van erre egy MEGOLDÁSOM, ami szerintem jó.
Alizetics testszépítő női torna a neve. Nem terheli a légzést, keringést és izületeket, férfimentes, jó hangulatú környezetben. Heti szinten többször, délutáni időpontokban, Szabadkán.

Ragadd ki magad a mókuskerékből, és légy összetartó, vidám közösségünk elégedett tagja.
Adj egy esélyt magadnak, jelentkezz és próbáld ki INGYEN!