Lombikbébi helyett Omega

Lehet, hogy pusztán önmagában az Omega 3 pótlás elősegítheti a várva várt gólya érkezését.

Néhány szó a hormonokról:

A várandósság létrejöttének egyik előfeltétele a tökéletesen működő hormonrendszer. A hormonok tulajdonképpen kémiai hírvivők. A szervezet sejtjei rajtuk keresztül kommunikálnak.

Amerikai kutatók szerint a hormonok csak akkor tudnak jól dolgozni, ha megfelelő mennyiségű Omega 3 zsírsav is jelen van a szervezetben.

Gyertyaállás és kutyapóz

Átlagos esetben a méh helyzetét tekintve előrefelé dől, ráfekszik a húgyhólyagra. Amikor a méh nem ezt a tankönyvi helyzetet veszi fel, akkor viszont hátrafelé dől, a végbél felé. Hogy mennyire dől hátra, ez minden érintettnél egyénileg változó.

Ami igazából gondot jelenthet, hogy a hátrahajlás mozgatható-e vagy lenőtt. Mobilis hátrahajlás esetén semmiféle kezelésre nincs szükség. Ha viszont lenőtt, akkor műtéti megoldást javasolhat az orvos, mert ez gyulladásokat, fájdalmat okozhat. Az érintettek többségénél azonban nincs szó lenövésről.

Dohányzás férfi szempontból

Doktor Czeizel Endre egyik tanulmányában többek között arról ír, hogy a babaprojekt sikerességének egyik fontos feltétele a leendő apa kezében van, mégpedig, hogy letegye a cigit, mivel a dohányzás az ondósejt termelés első számú ellensége.

Megtermékenyülést segítő gél - Conceive Plus

Mivel sajnos egyre több a termékenységi gonddal küzdő pár, a gyógyszer gyártók is egyre figyelmesebbek e téren: folyamatosan újabb és újabb „babaproject-segítő” termékekkel rukkolnak elő.

Minden szeretkezés alkalmával egy kisebb hadsereg indul útnak a fogantatás érdekében, mégis csak kevesen érnek célba a kiskatonák közül, ugyanis a spermiumok nagy része elpusztul a savas állagú hüvelyben.

Termékenység növelése – palástfű

A világ legismertebb édesanyja, Szűz Mária áldásaként ismert gyógynövény nagyon nagy jelentőséggel bír egy babára vágyó nő számára!

A palástfű a nők egyik legjobb barátja. Számos bajra kínál megoldást, többek között állítólag a termékenységi gondokon is segít.

A palástfű német neve – Frauenmantel (azaz „női kabát”) arról árulkodik, már a névvel is utalva, hogy elsősorban a női nem számára tartalmaz hasznos összetevőket.