Megtermékenyülést segítő gél - Conceive Plus

Undefined

Mivel sajnos egyre több a termékenységi gonddal küzdő pár, a gyógyszer gyártók is egyre figyelmesebbek e téren: folyamatosan újabb és újabb „babaproject-segítő” termékekkel rukkolnak elő.

Minden szeretkezés alkalmával egy kisebb hadsereg indul útnak a fogantatás érdekében, mégis csak kevesen érnek célba a kiskatonák közül, ugyanis a spermiumok nagy része elpusztul a savas állagú hüvelyben.

A nők többsége tisztában van ezzel a biológiai ténnyel, ezért mindenki a maga módján igyekszik elősegíteni a spermiumok útját. Sokan párnát tesznek a derekuk alá a szeretkezést követően, az elszántabbak pedig akár fél órát is eltöltenek gyertyapózban.

A nők e törekvésére felfigyelve, a termék kifejlesztői úgy döntöttek, hogy a gravitációs segítségen kívül egy másik eszközt is adnak a babára vágyó hölgyek kezébe. A Conceive Plus -nak az a feladata, hogy a veszélyes útszakaszból kedvező közeggé alakítsa át a hüvelyt a spermiumok számára.

A Conceive Plus egy víz alapú gél, amely elvileg utánozza a természetes méhnyák váladékát. A benne lévő ionok azon munkálkodnak, hogy optimális PH-közeget teremtsenek a hüvelyben a spermiumok számára. A gyártó szerint így életveszélyes útszakasz helyett immár egy jól járható „autópályán” kell áthaladniuk, állítólag többen maradhatnak életben, és ennek köszönhetően nőhet a megtermékenyülés esélye.

A gyártó szerint akkor is jól jöhet, ha hüvelyi szárazság lép fel, hiszen a gél állaga felgyorsíthatja a spermiumok útját, és javítja a mozgékonyságukat is.

Használatát tekintve egyszerű, mint egy átlagos síkosító, bármikor lehet használni szeretkezés közben.