Individualne vežbe posle porođaja i vežbe za dijastazu – online ili lično u sali

Individualne vežbe posle porođaja i vežbe za dijastazu - namenjen je mamama koje žele da se vrate u formu posle porođaja na pravilan način i regenerišu stomak.

Trudnoća, porođaj i materinstvo nose sa sobom specifične zahteve visokog stresa na tvoje telo - svaki period zavisi od prethodnog stanja tvog tela. To znači da telo jedne majke zavisi od nivoa aktivnosti u periodu pre i tokom trudnoće, kako je telo bilo pripremljeno za porođaj i za period nakon njega. Problemi i komplikacije sa dijastazom trbušnih mišića i karličnog dna su česta pojava kod žena nakon porođaja koje dolaze kod mene. U ovim slučajevima i medicinski su preporučene vežbe posle porođaja.

" Imam klijentkinje koje su u suzama rekle
'zašto me niko nije upozorio i ovo rekao ranije?' "

"Ja sam Kunji Farkaš Klaudija, ginekološko-akušerska sestra, instruktor vežbi za žene, porodilje i trudnice. Sertifikat ovog koncepta vežbi sam usavršila u Debrecenu, Mađarskoj, kako bih na našim prostorima uvela jedan drugačiji pristip vežbama, specijalizovan isključivo za žene. Radila sam sa nebrojeno mnogo žena koje su imale razne zahteve i ciljeve, i kroz godine iskustva i učenja usrećila mnogo žena. Bilo da je reč o rešavanju zdravstvenih problema, bolova, insulinske rezistencije ili želji za drastičnim mršavljenjem, važan je individualni pristup i poverenje."
Kunji-Farkas-Klaudija-Anahitas

Najzahvalnije što možeš da učiniš za sebe i svoje telo posle porođaja je da počneš sa treninzima, u zavisnosti kakvoj si fizičkoj spremi. Pored toga što ćeš korigovati telesnu težinu, poboljšati raspoloženje, dobiti energiju za svakodneve majčinske izazove rešićeš i moguće telesne probleme koji su došli sa trudnoćom. Dok si trudna, određeni mišići su pod velikim pritiskom, naročito u trećem trimestru i pri samom činu porođaja. U trenutku kad je beba već u tvom naručju, telo ti je odradilo fenomenalan posao, ali su mišići i dalje rastegnuti i oslabljeni više nego pre trudnoće.

TU DOLAZI U POMOĆ MOJ PROGRAM

INDIVIDUALNE POSTNATELNE VEŽBE POSLE POROĐAJA (Postporođajne vežbe za dijastazu)

Tvoje telo je prošlo kroz ozbiljne izazove i mora da se oporavi. Neretko se dešava da mi se javljaju žene posle porođaja sa problemom razdvojenih trbušnih mišićima i inkontinencijom. Ovaj program Vežbi posle porođaja će ti pomoći da ti se telo regeneriše i ojačaš mišiće abdonema, čak i one skrivene poprečne trbušne mišiće i mišiće karličnog dna, koji imaju ključnu ulogu u držanju unutrašnjih organa. Uz pravilan plan ishrane i kontrolisane individualne vežbe, lako ćemo se rešiti ovih tegoba, ZAJEDNO.

Investiraj svoje vreme i novac u trajno rešenje! Ovim pogramom dobijaš bukvalno sve za čim sada tragaš. Ako se pridržavaš mojih stručnih saveta, sa treninzima uz koje ide proveren plan ishrane, koji se izrađuje po "tvojoj meri", zasigurno ćemo prevazići tvoja očekivanja sa vidljivim rezultatima.

ZAŠTO I KADA POČETI VEŽBE POSLE POROĐAJA?

01

Kada početi?

Postporođajne iliti postnatalne vežbe može biti zastrašujuća činjenica, bez obzira koliko si bila u formi pre rađanja. "Preživljavanje" 9 meseci i donošenje deteta na svet je dokaz da je tvoje telo neverovatna stvar. Povratak "na teren" fizičke aktivnosti može da igleda kao nemoguća misija - pregršt je različitih informacija po internetu, da li je i kada dozvoljeno početi sa treninzima. Ali postoje medicinske činjenice kojih se treba pridržavati. Ako si imala prirodan (vaginalni) porođaj bez komplikacija i uz dozvolu lekara, vežbe se mogu početi nakon dva meseca. U slučaju carsko reza, potrebna je dozvola i ginekologa, a lagane vežbe se mogu početi od trećeg meseca.

02

Šta kad dobijem dozvolu lekara?

Javi se instruktoru specijalizovanog za vežbe posle porođaja i zatraži termin za konsultacije. U mom slučaju prvi čas je u vidu konsultacije kakva je bila trudnoća (eventualne komplikacije) i kako se odvijao porođaj. Sledi upoznavanje sa fizičkim predispozicijama, kliničkom slikom, problemima kao i željama i ciljevima klijenta. Na licu mesta proveravam šta su pretrpeli trbušni mišići, da li je dijastaza zastupljena, što će usloviti intenzitet vežbi i koncept programa.

03

Individualni pristup

Nijedna trudnoća, porođaj, kao ni mamica nije ista. U zavisnosti od kondicije, telesnih problema, želja i ciljeva, izrađujem personalizovani koncept vežbi sa planom ishrane. Ciljanim vežbama i prilagođenom ishranom (ne dijetom) maksimalizovaćemo efekat regenerativnog programa i prevazićemo tvoja očekivanja, BIĆEŠ BOLJA VERZIJA SEBE, bolja nego pre trudnoće.

04

Brz povratak u formu posle porođaja

- Ako je posle trudnoće i pored dojenja ostalo na tebi neželjeni broj kilograma.
- Bole te leđa i ramena jer si pretrpela veliki napor.
- Ne osećaš se najbolje u svojoj koži.
- Ne snalaziš se sa namirnicama koje da unosiš za vreme dojenja.
- Osećaš anksioznost, neraspoložena si i imaš simptome depresije.
Ovaj program je onda baš za tebe, kako bi se mentalno ojačala za svakodnevne majčinske obaveze. Sat vremena namenjenog isključivo TEBI u prijatnom okruženju sa stručnim instruktorom. Ove vežbe posle porođaja će doprineti oporavku onih delova tela koji su pretrpeli najveće promene.

05

Savetovanje ishrane

Nismo svi isti, ne volimo svi isto i ne kuvamo svi na isti način. Ali je važno da se pravilno hranimo, zvuči stereotipno, ali drugačije je teško objasniti. Ako ovo čitaš verovatno imaš neko osnovno predznanje o razlikama između zdrave i nezdrave ishrane. Ako se prijaviš na individualni program vežbe posle porođaja, dobićeš savete za ishranu i plan ishrane za svaki dan, naučićeš i za ubuduće šta i kako da pripremaš za sebe i svoju porodicu. Napominjem: ovo NIJE dijeta!

06

Šta ako imam dijastazu ili oslabljeno karlično dno?

Bilo da imate dijastazu trbušnih mišića ili oslabljene mišiće karličnog dna, dodatno je preporučljivo baviti se ovim problemom, koji zahvata veliki broj novopečenih mamica. Tokom trudnoće ovi potporni mišići, koji su zaslužni za držanje organa i bebice, se rastegnu po pritisku i treba im vremena da se vrate na mesto, ali im treba i pomoć da se ojačaju putem specijalizovanih vežbi.

individualni-trening-za žene-u-sali-Anahitas

Želiš da se osećaš dobro u svom telu, smršaš i s ponosom stojiš ispred ogledala?

želiš privatnost a ne da deliš prostor u sali i teretani sa gomilom drugih nepoznatih ljudi?

želiš sat vremena u danu namenjenog samo tebi i tvom izgledu?

Želiš da rešiš problem za dijastazu stomaka ?

Ako na ova pitanja možeš u sebi da odgovoriš sa DA...

OVO JE PROGRAM ZA TEBE!

možemo da počnemo!

Slobodno mi se obrati kako bi dogovorili detalje i prilagodili tebi termine!
Klaudija

Ukoliko ti je praktičnije da mi pišeš, ispuni formu i očekuj odgovor u roku od 24h.

Mesečna članarina

8 časova (2 puta nedeljno)
din 12000
  • Dijagnostika i postavljanje ciljeva
  • Korekcija ishrane
  • Dostupnost 24/7 za savete
  • Provera dijastaze i plan vežbi
  • 1h samo za tebe
  • GARANCIJA


             za stručnost, privatnost i poverenje
  •  

100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

garancija zadovoljstva

Ako se još uvek nisi uverila da će ti program ostvariti želje i ciljeve i da je danas taj dan, kad možemo da započnemo tvoju tranformaciju, nudim ti nešto nesvakidašnje.
Garancija na zadovoljstvo!

Toliko sam sigurna u kvalitet ovog programa (bez preterivanja) da mogu bez razmišljanja da ti dam takvu garanciju. Što znači da vraćam novac nakon 30 dana ukoliko:
- nisi zadovoljna promenama koje se dešavaju na tebi, a
- pratila si doslovce sve moje instrukcije oko ishrane koje savetujem

Ukoliko si nedavno postala majka i volela bi koristan program sa bebicom, da uz zajedničko vežbanje, jačate međusobnu vezu i usput regenerišeš svoje telo.

IMAM PROGRAM BAŠ ZA TEBE

BEBA-MAMA VEŽBE ZA PORODILJE

Pročitaj detalje o programu klikom na sliku.