Vežbe za oblikovanje tela žene – Subotica

SADA SI TI NA REDU,
da samouvereno kažeš sebi
„JA SAM ZADOVOLJNA ŽENA i PONOSNA MAJKA”
nemoj samo na internetu da čitas priče o uspesima!

Vežbe oblikovanja tela za žene u Anahitasu, Subotica, su koncipirane po mađarskom patentu Alizetics. Ovaj program je pažljivo osmišljen i prilagođen ženama u bilo kom životnom dobu da se nalaze. Nema skakanja i trčanja, vežbe ne opterećuju ligamente, disanje i cirkulaciju.

" Ja sam Kunji Farkaš Klaudija, ginekološko-akušerska sestra, instruktor Alizetics vežbi za žene i trudnice. Sertifikat ovog koncepta vežbi sam usavršila u Debrecenu, Mađarskoj, kako bih u Subotici osvežila paletu mogućnosti rekreacije za žene. Kod nas su pretežno zastupljene aerobne vežbe, joga i pilates, ali sam u priči sa ženama uvidela potrebu za nečim što sve ovo obuhvata u jedan program, i bez obzira na godine, za svakog je preporučeno. "
Kunji-Farkas-Klaudija-Anahitas
Vežbe za žene Anahitas podrška zajednice

ŠTA PREDSTAVLJA PROGRAM VEŽBI ZA OBLIKOVANJE TELA ZA ŽENE?

Vežbe za žene imaju za cilj postizanje skladnog i lepog oblika ženskog tela, kako bi se žena dovela u harmoniju sa svojim telom i dušom. Specijalizovani program vežbi će te učiniti samopouzdanijom i primetićeš da se sve više i više ljudi okreću za tobom na ulici (jer priznajmo, nama ženama se to sviđa :))

Malo je žena, koje su savršeno zadovoljne samim sobom… To je potpuno normalno! Ne treba paničiti! 90% žena živi sa ovim. Tako da svako odluči za sebe, da li će da prihvati sebe i svoje potencijale, i pokušati da izvuče najviše i najbolje iz sebe. Da počne da radi na sebi. Ili će izabrati nezadovoljstvo, beskonačnim sažaljevanjem sebe i žaljenjem nad nesrećnom sudbinom. Izbor je u tvojim rukama !
Šta ćeš da izabereš?

Pozitivni efekti ANAHITAS PROGRAMA vežbi za žene

Na osnovu višegodišnjeg ličnog iskustva, koje sam stekla u „radu“ sa ženama, uspela sam da sastavim jednu listu, koja pokazuje koji je uticaj redovne rekreacija u mom i u životu žena koje se odluče za zdrav način života:

• Očuvanje zdravlja
• Suzbijanje nervoze
• Super motivišuće društvo istomišljenika
• Jačanje unutrašnjih mišića
• Formiranje stasa i oblikovanje tela
• Formiranje ličnog karaktera
• Očuvanje fleksibilnosti
• Oružje protiv depresije
• Jačanje samopouzdanja

slozna grupa zena jedna je online na laptopu sa vezbi za oblikovanj tela za zene Anahitas
detalj sa vezbi oblikovanja tela za zene Anahitas programa u sali

TERMINI VEŽBE ZA ŽENE - Subotica
/ u sali i online /

Ponedeljak, utorak i četvrtak
18:00 - 19:00

Ukoliko niste u mogućnosti da dolazite na vežbe za žene u našu salu, možete se priključiti uživo online iz topline svoga doma. Svi rekviziti su zamenjivi i prilagođeni kućnim uslovima.

AKO TI TERMIN NE ODGOVARA, IMAŠ POSEBNE ŽELJE I ŽELIŠ EKSKLUZIVNU PAŽNJU I USLUGU IMAM REŠENJE I ZA TEBE. DA BI OSTVARILA SVOJ CILJ, SPREMILA SAM PERSONALNI PROGRAM ZA TEBE, BILO DA ŽELIŠ U SALU DA DOLAZIŠ ILI ONLINE. PROGRAM SE SASTOJI OD INDIVIDUALNIH VEŽBI SA SVAKODNEVNIM PLANOM ISHRANE U SKLADU SA TVOJIM CILJEVIMA.

Pogledaj detalje na sledećem linku

šta treba da znam pre nego što dođem na prvi čas ?

01

Kada početi sa vežbama za žene i zašto baš sad?

Sa ovim, što čitaš ovaj tekst, već ti je nešto sinulo u glavi, da šta ako… Zapravo si primetila, da tvoje trenutno stanje nije zadovoljavajuće, i možda bi i uradila nešto u cilju toga, da promeniš. Samo čekaš potvrdu…jedan mali putkozas i oslonac, da nisi sama u ovoj priči. Sad je pravi trenutak i nisi sama na putu da uradiš nešto dobro za sebe. Niko neće umesto tebe dovesti tvoje telo u željenu formu.

02

Šta razlikuju naše vežbe za žene od ostalih?

Ako voliš skakanje, jak tempo, trčanje, dizanje tegova ili pak lagane pokrete u vidu joge ili pilatesa. Onda ovo NISU vežbe za tebe i srećom imaš veliki izbor ovog vida vežbanja, čak i u okolini naše sale. Naš program se razlikuje i namenjen je onim ženama koje traže nešto što nije nijedno od ovih prethodno nabrojanih, a sadrži sve elemente istih. Njegova efikasnost leži u pokretima mišića celog tela kroz 50-minutni program, bez opterećenja disanja, cirkulacije i zglobova. Stoga, svako u bilo kojem uzrastu može započeti. Pokrećemo i one sitne (skrivene) mišiće koji su odgovorni za pravilno držanje i lep ženski oblik. I još...

03

Koje su "nuspojave" vežbanja po našem programu?

🅐 Čini telo zategnutim 🅑 Povećava fizičku snagu i fleksibilnost 🅒 Jačaju se mišići i mišićna tkiva, na trbuhu, kukovima, stražnjici, butinama, rukama i leđima podjednako 🅓 Stručni nadzora sertifikovanog instruktora 🅔 Pomaže onima koji prate personalizovani plan ishrane (ne dijete) da gube masnoću i formiraju uravnoteženo telo 🅖 Jačanje skrivenih potpornih i intimnih mišića 🅗 ...i kao prijatna „nuspojava“ je, da program pruža lečenje tipičnih ženskih tegobe poput slabosti karličnog dna, problema sa bešikom i inkontinencije.

04

Zašto je važno ženama jačati potporne mišiće?

Skriveni potporni mišići… o kojima nisi ni znala da postoje! Skrivene mišiće definitivno vredi jačati i održavati, jer igraju glavnu ulogu ne samo u podržavanju i idalnom održavanju organa u karlici, već i u vraćanju inkontinencije i pratećih nelagoda, kao i u liječenju drugih disfunkcija, poput fekalne inkontinencije. Važno je napomenuti da skriveni mišići igraju izuzetno važnu ulogu u održavanju dobrog seksualnog života.

I još nešto ali isto jako važno...

Zajednica, druženje i razmena iskustava

Boravak u pozitivnom, podstičućem i ohrabrujućem okruženju sa osobama koje imaju iste ciljeve kao i Ti, delovaće pozitivno na tvoje emotivno stanje i predstavljaće podstrek i motivaciju da nastaviš sa vežbanjem.

Za one koji dolaze u salu, sva potrebna oprema za vežbanje je već obezbeđena. Tvoje je samo da poneseš veliki peškir i flašicu vode! A za one koji se priključuju online, vežbe su prilagođene i za kućne uslove, postoji alternativa za svaki rekvizik.

Mesečna članarina

10 časova
rsd 4000
00
  •  

Donela si odluka i spremna si za prvi besplatan čas vežbi za žene?

Onda možemo da počnemo!

vežbe za žene - složna zajednica se slika

Zakaži svoj dolazak na prvi čas i rezerviši mesto u grupi

POZIVOM NA BROJ

Ukoliko ti je praktičnije da mi pišeš, ispuni formu i očekuj odgovor u roku od 24h.

pročitaj detaljnije u vezi vežbi oblikovanja tela za žene u mom blogu

Skriveni misici
Vežbe oblikovanja tela
Anahitas Subotica

Skriveni potporni mišići

… o kojima nisi ni znala da postoje! Poslednjih godina sve je veći prosutnost problem kod žena, slabljenje mišića dolnjeg dela kralice. Mnogi spoljašnji-unutrašnji faktori, mogu dovesti do slabljenja pubičnih (perinealnih) mišića.

Pročitaj dalje »

Lajkujte moju FB stranicu i pogledaj dodatne informacije.