Online vežbe za trudnice i individualna priprema za porođaj

Online vežbe za trudnice, individualno - LIVE - za one koje žele da pripreme svoje telo i um za porođaj, iz topline svoga doma.

Premium Online program psihofizičke pripreme za porođaj je pažljivo osmišljen i prilagođen trudnicama koje nemaju mogućnosti da odlaze do sale, a žele ekskluzivnu uslugu i brigu na najvišem nivou.

PRIUŠTI SEBI,
INDIVIDUALNE VEŽBE ZA TRUDNICE, GDE GOD SE NALAZILA !

Osećaj se bezbedno u svojoj okolini pod kontorlom naših stručnjaka.

" Ja sam Kunji Farkaš Klaudija, ginekološko-akušerska sestra, kao babica asistirala sam porođajima, kako prirodnim tako i carskim, znam šta je ono što plaši trudnice i znam kako taj strah od nepoznatog prevazići. Videla sam mnogo puta kako je teško onim trudnicama koje nemaju osnovno predznanje o procesu porođaja i da se sve može olakšati odgovarajućom pripremom. Sertifikovani sam instruktor prenatalnih vežbi za trudnice i za pet godina postojanja Anahitas programa vežbi za trudnice, edukovala sam i pripremila za porođaj više stotina trudnica. "
Kunji-Farkas-Klaudija-Anahitas

Online specializovana priprema za porođaj i specijalizovane individualne vežbe za trudnice će ti pomoći da lakše i lepše prođe period trudnoće, da se fizički i mentalno pripremiš za porođaj, ostaneš fit i virtualno družiš sa drugim trudnicama u privatnoj grupi.

mobiltelefonon keresztul szulesfelkeszito kismama torna
online platforme za vezbe za trudnice facebook massanger google hangouts viber zoom

Premium individualni Online program vežbe za trudnice možeš da pratiš sa bilo kog uređaja i predstavlja idealan način da što lakše prođeš kroz ovaj divan, ali izazovan period u životu.

Šta razlikuje

Premium

anahitas INDIVIDULNI program pripreme za porođaj i vežbe za trudnice od brojnih ostalih,
koje možeš da nađeš po internetu?

01-t

Interakcija sa instruktorom

Svaki čas se odvija uživo, 1-na-1 sa instruktorom i babicom Kunji Farkaš Klaudijom, preko platforme i u ono vreme koje tebi najviše odgovara. Ne moraš da brineš o tome da tražiš vežbe za trudnice po internetu, koje ni sama ne znaš da li će ti škoditi i da li ih dobro radiš. Sve vežbe koje radimo su 100% bezbedne i sve vreme ćeš biti u dobrim rukama uz konstantnu kontrolu.

02-t

Šta razlikuje Anahitas Online program od ostalih?

Program sadrži :
🅐 Prenatalne vežbe za trudnice prilagođene za kućne uslove 🅑 Uvežbavanje tehnika disanja na svakom času 🅒 Vežbe opuštanja i istezanja 🅓 Stručni nadzora instruktora i babice 🅔 Moguća besplatna konsultacija sa našim ginekologom, psihologom i patronažnom sestrom 🅖 Popust od 30% na beba-mama vežbe i individualne postporođajne vežbe za prvi mesec 🅗 Personalizovan plan ishrane

03-t

Savetovanje ishrane

Jedna od najvećih zabluda je da žena u drugom stanju treba da „jede za dvoje“. Kako bi trudnoća bila zdrava, ishrana trudnice mora da bude izbalansirana i bogat nutrijentima. Nepravilna ishrana dovodi do rane inzulinske rezistencije, dijabetesa i viška telesne težine koja dovodi do niza komplikacija. Saznaj šta smeš jesti, a šta ne. Ako se prijaviš na program, dobićeš savete za ishranu i plan ishrane za svaki dan, kako bi unela pravilnu količinu hrane za sebe i svoju bebu i kako bi se lakše vratila u stanje kao pre trudnoće. Napominjem: ovo NIJE dijeta!

04-t

Brz povratak u formu posle porođaja

Misli na period i posle trudnoće. Jedna od većih briga trudnica je da li će i koliko brzo uspeti da se vrati u formu posle porođaja. Redovno vežbanje po našem programu, odnosno održavanje i poboljšanje mišićnog tonusa, su neophodan preduslov za brz povratak u staru formu. Uz moje savete tokom tvoje trudnoće i personalizovanih vežbi, bićeš mentalno jača i bolja verzija sebe.

05-t

Zašto se jačaju mišići i koji?

Vežbe za trudnice, koje su odobrene od medicinskih stručnjaka, su usmerene tačno na one "ključne" mišiće koji su ti potrebni kako bi dobro podnela trudnoću i povećala sebi šanse za lakši porođaj. Povrh svega, podpomaže u sprečavanju bolove u leđima, jača oblast karlice tako olakšavajući predstojeći porođaj, a tako stečena dobra cirkulacija smanjuje mogućnost pojave otečenih nogu. Ono što će te još usrećiti je da smanjuje pojavu dijastaze. Tokom vežbi, konstanto komuniciramo, zašto je koja vežba važna i prolazimo kroz faze trudnoće i šta je ono na šta bi trebala da obratiš pažnju.

06-t

Konsultacija sa timom stručnjaka

Kao član programa imaćeš sve beneficije i ekskluzivnu podršku od našeg stručnog tima. U situacijama kad nemaš mogućnost da se obratiš svom ginekologu i u panici ne znaš šta da radiš u datom momentu, naš ginekolog je uvek dostupan da te posavetuje i nađe rešenje. Ukoliko dođe do emotivnog disbalansa, tu je i naš psiholog da pripomogne. Podrška je uvek dobrodošla naročito posle porođaja, pri novim izazovima, pomoć patronažne sestre će uliti sigurnost, tad već u ulozi majke.

Pozitivni efekti vežbanja u trudnoći

Na našim prostorima su pretežno zastupljene vežbe istezanje, tipa joge i pilatesa za trudnice! Međutim isto tako su VAŽNE i ciljane vežbe za jačanje mišića celog tela jer pored jačanja i istezanja ove specijalizovane vežbe, između ostalog, obezbeđuju odgovarajuću cirkulaciju i imunitet trudnice.

P R E D N O S T I

Jačenje važnih mišića za porođaj
• Manje komplikacija
Dobro raspoloženje
• Usavršavanje 5 tehnika disanja
Miran san
• Bolja cirkulacija
Poboljšava rad creva
• Bolja kontrola bešike
Ublažavanje trudničih bolova

Vezbanje u trudnoci Anahitas trudnice

Ukoliko bi želela da se priključiš Online uživo na grupne treninge ili da dolaziš kod nas u salu u Subotici, i za to postoji mogućnost.

Lako je naći se u situaciji kao da je sve van kontrole.
I odjednom primetiš…

Priprema za porođaj

8 časova x 1 sat
rsd 12 000
 • Psihička priprema za porođaj
 • Obrada tema vezanih za porođaj i  period nakon njega
 •  

Priprema za porođaj + vežbe

8 časova x 1,5 sat
rsd 15 000
 • Psihofizička priprema za porođaj
 • Obrada tema vezanih za porođaj i  period nakon njega
 • Individualne vežbe za trudnice
 • Vežbanje više tehnika disanja
 • Savetovanje za ishranu
 •  

Dobila si odobrenje od lekara i spremna si za prvi PREMIUM ONLINE čas vežbe za trudnice ?

Onda možemo da počnemo!

trudnica i Kunji farkas Klaudija vezbaju preko laptopa online se spremaju za porodjaj uzivo
Pozovi kako bi dogovorili detalje i prilagodili tebi termine!
Klaudija

Ukoliko ti je praktičnije da mi pišeš, ispuni formu i očekuj odgovor u roku od 24h.

100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

garancija zadovoljstva

Ako se još uvek nisi uverila da će ti program ostvariti želje i ciljeve i da je danas taj dan, kad možemo da započnemo tvoju pripremu za porođaj, nudim ti nešto nesvakidašnje.
Garancija na zadovoljstvo!

Toliko sam sigurna u kvalitet ovog programa (bez preterivanja) da mogu bez razmišljanja da ti dam takvu garanciju. Što znači da vraćam novac nakon 30 dana ukoliko:
- si to već sve čula i mogla naći po internetu, i
- strah i dalje postoji od porođaja jer ti je sve ostalo nepoznato i nezamisivo.

pročitaj detaljnije u vezi vežbaNJA U TRUDNOĆI

Trudnoća je pravo vreme da se pobrineš za svoje zdravlje. Naš zadatak je da te osnažimo i pripremimo za porođaj.

Zaprati me na Instagram stranici @mamice_kod_babice